Home Nieuws Maatregelen coronavirus

Maatregelen Coronavirus

Het coronavirus en de maatregelen die nu genomen worden treffen ons allemaal. Middels dit bericht willen wij u informeren dat wij operationeel zijn en dit ook blijven zolang de voorschriften dit toelaten.

U kunt zoals u van ons gewend bent een beroep op ons blijven doen, wij staan voor u klaar. Laten we samen de schouders eronder zetten om deze crisis het hoofd te bieden.

We hebben uiteraard de nodige voorzorgsmaatregelen genomen en doen er alles aan de gezondheid van u en onze werknemers te beschermen. Ondanks dit kan niemand 100% zekerheid bieden. We zullen dus verantwoord moeten omgaan met de richtlijnen die zijn afgegeven om het virus in te dammen. Tegelijkertijd hebben we ook de verantwoordelijkheid om zolang het mogelijk is de economie draaiende te houden. Dit hebben wij met onze medewerkers besproken en onze mensen staan hier achter.

Momenteel hebben wij geen levertijdvertraging.

Wel vragen wij rekening te houden met de volgende beperkende maatregelen:

•    Onze sales en service mensen zijn bereikbaar via telefoon en mail. Afspraken op locatie worden alleen        gepland indien dit strikt noodzakelijk is.
•    Onze administratie is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.00 en 12.00 uur.
•    Bezoeken aan ons kantoor of fabriek worden alleen gepland indien dit strikt noodzakelijk is.
•    Ons magazijn is geopend. Afhalen van onderdelen kan echter alleen op afspraak.
•    Onze werkplaats werkt met gesloten deuren.