slotenbakken

Eurosteel levert slotenbakken bestemd voor algemene graaf- en egalisatiewerkzaamheden. Deze bakken kenmerken zich door hun robuuste constructie en uitstekende graaf-, laad- en los eigenschappen. De slotenbakken zijn standaard verkrijgbaar in verschillende klassen en breedtes van 700 tot 3500 mm, met inhouden variërend van 30 tot 4500 liter, met diverse ophangingen, slijtmaterialen, en (klantspecifieke) opties.

Slotenbak

SO standaard uitvoering

SOV verzwaarde uitvoering

SOTE Tapse, verlengde uitvoering

SOTI Tapse uitvoering met verzonken ophanging

SOTEI Tapse, verlengde uitvoering met verzonken ophanging

SOK Ketting uitvoering

SOO opschoon uitvoering

Voor iedere klus een geschikte slotenbak van Eurosteel

De slotenbakken van Eurosteel komen in verschillende maten en uitvoeringen. We leveren natuurlijk slotenbaken voor algemene en zware graaf-, laad-, overslag-, opschoon-, en egaliseerwerkzaamheden. Daarnaast hebben we een slotenbak voor het opschonen of graven van watergangen en een slotenbak voor werkzaamheden met klei en andere klevende materialen.

Ieder type slotenbak heeft specifieke eigenschappen voor het optimaal uitvoeren van zijn taak. Zo hebben onze standaard slotenbakken een grote bakopening en radius voor perfecte graaf-, laad- en los eigenschappen terwijl de opschoon slotenbak een korte bodem met kleine radius heeft, voor uitdiepen of afwerken van smalle watergangen.

Hebt u specifieke eisen en wensen? Dan staan onze engineers voor u klaar! Zij zorgen ervoor dat uw slotenbak naadloos aansluit bij uw wensen en uw materiaal. Daarbij blijft de veiligheid te allen tijde gewaarborgd. Normering, wetgeving en nieuwe inzichten in de markt voortdurend gevolgd. Wij willen kwaliteit maken. Dit doen we door inzet van hoogkwalitatief materiaal, allround vakmanschap en een up-to-date machinepark.

Waarom kiezen voor een slotenbak van Eurosteel

  • Onze slotenbakken zijn leverbaar in diverse klassen en breedtes
  • Afhankelijk van de slotenbak uitgevoerd met slijtstrippen of zijslijtstukken
  • Optioneel profielmes of onderschroefmes
  • Met diverse ophangingen leverbaar. Zoals CW, Quick-Twin, S-systeem, vast, enz.
  • Leverbaar met diverse (klantspecifieke) opties, zoals rijplaathouders
  • Bewezen Nederlandse kwaliteit sinds 1985
  • Machinemerk onafhankelijk
  • Veilig werken staat voorop! Eurosteel is dan ook lid van de BMWT.

Een slotenbak nodig?

Heeft u interesse in een slotenbak? Onze sales-engineers helpen u graag verder. Wij geven eerlijk advies dat past bij de toepassing die u vraagt. Bij specifieke wensen en toepassingen komen we graag op bezoek.