Home About us Vacancies

Aan de bak bij Eurosteel

We stellen ons graag aan je voor…

 

Wij gaan voor groots. We zijn specialist in het maken van snelwissels en uitrustingsstukken voor graafmachines en wielladers. Een product van 200 kg is in onze ogen klein. Dus werk je graag met grote onderdelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij gaan voor allround vakmanschap. Aangezien we het gehele proces uitvoeren in eigen huis, investeren we in jou als medewerker. We zorgen ervoor dat je breed inzetbaar bent. Zo werk je met verschillende facetten mee aan alle producten die Eurosteel verlaten, op weg naar onze klanten. Je bent altijd een belangrijke schakel in ons proces.

Wij gaan voor lange samenwerkingen. Kunnen wij op jou bouwen? Dan kun jij dat ook op ons. Open, eerlijke en duidelijke communicatie, daar staan we voor. Dat, in combinatie met de gedeelde passie voor ons vak, zorgt ervoor dat we met z’n allen bijdragen aan het succes van Eurosteel. En daar zijn we trots op.

Dus word jij – net als wij – enthousiast van werken met grootse producten, eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen? Dan gaan wij ook voor jou! Motivatie, discipline en eigen verantwoordelijkheid is voor ons vele malen belangrijker dan kennis en ervaring. Kom jij ons team versterken?

 

CNC draaier/frezer (Fulltime)

 

Lasser (Fulltime)

 

Industrieel spuiter (Fulltime)

 

Constructie bankwerker (Ingevuld)

 

Junior Sales en Service Engineer (Ingevuld)